Απαλλαγή από την βαρρόα (ξένη διαφημιστική πατέντα).

Varroa BUSTER: Εξαφανείστε τις μέλισσες σας από βαρρόα
Για πιο ευτυχισμένοι μελισσοκόμους και υγιείς μέλισσες
Christian Stolz
Fohnsdorf, Αυστρία

Οι μέλισσες είναι πραγματικά συναρπαστικό όντα. Αυτά τα μικρά πλάσματα είναι εξαιρετικά σημαντικά για την ευημερία των ανθρώπων. Περίπου το ένα τρίτο των τροφίμων που καταναλώνονται από εμάς τους ανθρώπους μόνο να αυξηθεί, διότι αυτά τα έντομα αυτά γονιμοποιούν.Δυστυχώς, οι μέλισσες δεν κάνουν πολύ καλά σήμερα. Μέρη που χρησιμοποιείται για να είναι γεμάτη από διάφορα άνθηση λιβάδια, έχουν γίνει πλέον μεγάλα πεδία δημητριακών. Μέλισσες έρχονται συχνά σε επαφή με φυτοφάρμακα και άλλα δηλητήρια όταν βρίσκονται στην πτήση αναζήτηση τροφής τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, θανάσιμο εχθρό τους είναι παραμονεύουν στο σπίτι τους: το άκαρι Varroa.

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, αυτό το παράσιτο έχει εξαπλωθεί πάνω από την πλειοψηφία του κόσμου, καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για τις μέλισσες. Παρά τους μελισσοκόμους αντιμετώπιση μελισσών τους με διαφορετικές θεραπείες για τη μείωση των απωλειών, εκατομμύρια (!) Των αποικιών μελισσών πεθαίνουν κάθε χρόνο.

Ακόμα κι αν αντιμετωπίζονται αποικίες μελισσών μου πάρα πολύ, έχω χάσει ακόμα πολλά. Αλλά εγώ απλά δεν ήθελα να το δεχτώ. Ήξερα ότι μια άλλη χημική επεξεργασία δεν θα ήταν η λύση. Έψαχνα για εναλλακτικές λύσεις και ήρθε σε ένα βρετανικό εφευρέτη, ο οποίος, μετά από μακροχρόνια πειράματα, επιτυγχάνεται ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Η βαρρόα Buster είναι ένα ακόμη ανεπτυγμένη έκδοση του εν λόγω προϊόντος και χρησιμοποιείται εκτός από την τακτική θεραπείες. Η εξαγωνική gadget έρχεται με ένα κλιπ και μπορεί εύκολα να συνδεθεί με οποιοδήποτε είδος της κυψέλης χωρίς πρόσθετα εργαλεία και δεν εμποδίζει την μελισσοκόμος από το να κάνει τη δουλειά του με τον τρόπο που έχει συνηθίσει.

Πώς η Varroa BUSTER λειτουργεί

Σύμφωνα με μεγέθυνση το gadgets πίσω μέρος δείχνει χιλιάδες και χιλιάδες μικροσκοπικά, ξυράφι αιχμηρά θραύσματα που καλύπτουν την επιφάνειά του, η οποία, όταν προβάλλονται κάτω από το μικροσκόπιο, μοιάζει με ένα πεδίο σπασμένα γυάλινα μπουκάλια σταθερά με τσιμέντο μέσα στο δίσκο.
Η επικάλυψη αποτελείται από ειδικά αποτελείται biolites. Αυτά είναι τα ιζηματογενή πετρώματα που σχηματίστηκαν από τους ζωντανούς οργανισμούς πριν από χιλιάδες χρόνια.

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, τα βαρρόα που καλύπτεται με τρίχες που καθιστούν πολύ δύσκολο για τις μέλισσες για να απαλλαγούμε από τους εχθρούς τους.

Τώρα, όμως, οι μέλισσες μπορούν εύκολα οι ίδιοι τρίβεται πάνω στην επιφάνεια του Varroa BUSTER από σέρνεται πίσω από το δίσκο για να απαλλαγούμε από τα ακάρεα και από τις δύο, το μπροστινό και το πίσω μέρος του σώματός τους, εξίσου καλή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα θραύσματα σκάλωμα τα άγκιστρα που καλύπτουν τα ακάρεα. Την ίδια στιγμή το βαρρόα κερί παλτό κόβεται ανοικτή και μαλακών ιστών εσωτερικών τους είναι εκτεθειμένη. Αυτό σκοτώνει γρήγορα τα ακάρεα μέσω της αφυδάτωσης. Η αφυδάτωση είναι μια ασφαλής και απλή δολοφόνος? το παράσιτο χάνει τη δύναμή του και χαλαρώνει λαβή του. Στη συνέχεια πέφτει και πεθαίνει. Για τα μικροσκοπικά πλάσματα, όπως ακάρεα, η επιφάνεια είναι μια θανάσιμη παγίδα. Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόβλημα για τις πολύ μεγαλύτερες μέλισσες. Είναι συνιστάται να χρησιμοποιήσετε δύο από τα gadgets Varroa BUSTER για κάθε κυψέλη. Εργάζονται για ένα έτος πριν χρειαστεί αντικατάσταση.

Δεν απαιτεί ηλεκτρικό ρεύμα, είτε και λειτουργεί μηχανικά. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κίνδυνος από τα ακάρεα να γίνει ανθεκτικό έναντι του προϊόντος.

Αυτό που χρειαζόμαστε και αυτό που παίρνετε

Θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να αγοράσει τα απαραίτητα, καθώς και μηχανήματα αγοράσει τα υλικά για να καταστεί ευκολότερο για εμάς να παράγουν βαρρόα BUSTER.
Σχεδιάζουμε επίσης για τη δημιουργία μια ωραία ιστοσελίδα για το προϊόν μας.
Ψάχνουμε να χρησιμοποιήσετε την συλλογή χρημάτων για σκοπούς μάρκετινγκ πάρα πολύ.

perks

  • Ενέχυρο $ 29 – πάρετε μια Varroa BUSTER T-shirt (σε διάφορα μεγέθη)
  • Ενέχυρο $ 30 – να πάρει ένα ζευγάρι των Varroa BUSTER
  • Υπόσχεση $ 100 – να πάρει 4 ζεύγη Varroa BUSTER
  • Ενέχυρο $ 200 – να πάρει 10 ζεύγη Varroa BUSTER
  • Ενέχυρο $ 800 – να πάρει 50 ζεύγη Varroa BUSTER
  • Ενέχυρο $ 1200 – να πάρει 100 ζεύγη Varroa BUSTER

Ο αντίκτυπος

Στόχος μας είναι να μειωθούν οι απώλειες των μελισσών, δίνοντας μέλισσες την ευκαιρία να απαλλαγούν από τα ακάρεα βαρρόα και ως εκ τούτου να τους βοηθήσει να ζήσουν μια υγιέστερη ζωή. Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι το γεγονός που θα αυξήσει την κερδοφορία της μελισσοκομείο σας. Με αυτόν τον τρόπο μελισσοκομίας θα είναι και πάλι ακόμη πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Κίνδυνοι και προκλήσεις

Όπως συμβαίνει με κάθε νέο προϊόν, μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόσμενες εμπόδια. Ανάλογα με την ποσότητα των παραγγελιών, μπορεί να υπάρξει μια αποστολή καθυστέρηση λίγων εβδομάδων, αν και δεν αναμένεται.

Άλλοι τρόποι για να βοηθήσετε

Εάν δεν είστε σε θέση να βοηθήσει finacially, μπορείτε ακόμα να μας βοηθήσει με την αφήγηση τους συναδέλφους μελισσοκόμους για την εκστρατεία και την ιστοσελίδα Varroa BUSTER www.varroabuster.com

  • Παρακαλούμε να μας βοηθήσει με την ανταλλαγή αυτή την εκστρατεία σε όλες τις σελίδες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την Indiegogo μοιράζονται τα εργαλεία!
  • Βοηθήστε τις μέλισσες από τη φύτευση των μελισσών φιλικό προς τα φυτά.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

πηγή indiegogo

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.