Γενική Συνέλευση-Εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

 
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ
          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
                ¨ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ¨

Δελτίο τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ,πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και εκλογές ,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας.
Το Σάββατο είχε ολοκληρωθεί, το τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας που πραγματοποιήθηκε 7-8 και 9 Δεκεμβρίου το οποίο είχε πάρα μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
Η Γενική Συνέλευση όπως και το σεμινάριο  έγιναν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου,στην Ανάβυσσο,προσφορά όπως πάντα της Προέδρου κ.Κετέογλου Όλγας,την οποία ευχαριστούμε δημόσια.
Στο σεμινάριο δίδαξε ο καταξιωμένος στο χώρο της μελισσοκομίας καθηγητής του Ι.Γ.Ε( Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών),κ.Τσιμίνης Ισίδωρος  με θέμα ανάπτυξης ΄¨Παραγωγική μελισσοκομία στις Ελληνικές συνθήκες και εξασφάλιση εισοδήματος¨ και  ο κ.Ηλιόπουλος Νικηφόρος,χημικός Ms,Δ-ντής της HELLASCHEM.Το θέμα που μας ανέπτυξε ήταν¨Το μέλι και τα μελισσοκομικά προϊόντα- Νομοθεσία,επισήμανση προϊόντων και Εργαστηριακοί έλεγχοι ποιότητας και νοθείας.¨
Το παραπάνω θέμα παρουσιάστηκε από τον ίδιο ομιλητή στο συνέδριο Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 2 Δεκεμβρίου 2017.
Η HELLASCHEM είναι εταιρεία παροχής εργαστηριακών αναλύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ κατά ISO 17025 σε αναλύσεις μελιού,αλλά και άλλων προϊόντων και τροφίμων.Παρέχει μεγάλο εύρος αναλύσεων σε μέλι,γύρη,βασιλικό πολτό,πρόπολη,προϊόντα με μέλι όπως παστέλια ,μπάρες κ.ά.
Ευχαριστούμε τους παραπάνω ομιλιτές κ.Τσιμίνη Ισίδωρο και κ. Ηλιόπουλο Νικηφόρο για την παρουσία του και τις συμβουλές που έδωσαν για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν την μελισσοκομία,μελισσοκομικούς χειρισμούς,συμβουλές για όλα τα προϊόντα της μέλισσας,και ως επίσης και τις νοθείες που γίνονται στην Ελληνική αγορά.
Επίσης προσκεκλημένος στο σεμινάριο ήταν και ο κ.Παλαιοκώστας Νίκος , πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αν.Αττικής «Ο Κηφήνας»,και μέλος του Δ.Σ της Ο.Μ.Σ.Ε ( Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος),ο οποίος μας ενημέρωσε για ότι νέο υπάρχει που αφορά την μελισσοκομία και ότι άλλο ετοιμάζετε για τον κλάδο μας με την συμμετοχή μας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,επίσης ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του ιδίου συλλόγου κ.Κατσίκης Κωνσταντίνος .
Παρόντες ήταν ακόμα ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας κ.Παπουτσής Αθανάσιος,ο οποίος παρακολούθησε όλο το σεμινάριο, ο Πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Κερατέας κ. Σίνης Σταμάτης.
Χαιρετισμό έστειλαν η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής,του τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής Π.Ε Αττικής κ. Καπετανοπούλου Χρυσάνθη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ντούρας Βασίλειος και ο ομότιμος καθηγητής και Διευθυντής του τμήματος Ζωολογίας και εντομολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Εμμανουήλ Νικόλαος. 

Η σύνθεση του νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου η οποία προέκυψε από τις εκλογές της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου ,είναι:
              Διοικητικό  Συμβούλιο
1.Ακρίβος Προκόπιος         Πρόεδρος
2.Κολόμπο Αλέξανδρος      Αντιπρόεδρος
3.Κόλλια Ηλέκτρα               Γεν.Γραμματέας
4.Λαζάρου Θεόφιλος          Ταμίας 
5.Τσόλκας Σταύρος             Αν.Γεν. Γραμματέας
6.Ανανιάδης Αλέξανδρος    Μέλος
7.Νάκος Ηλίας                     Μέλος
          Ελεγκτική Επιτροπή  
 
1.Γεωργίου Βασίλειος
2.Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος
3.Δαρδαμάνης Κωνσταντίνος
Αντιπρόσωποι στην Ο.Μ.Σ.Ε
 
1.Βάιος  Θεόδωρος
2.Αλεξανδρόπουλος  Γεώργιος
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη του που συμμετείχαν, στις παραπάνω εκδηλώσεις με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και υπόσχεται πολλά περισσότερα.
Επίσης ενημερώνουμε ότι η επόμενη εκδήλωσή μας είναι τον Απρίλιο 2018 ,με την ημερίδα μελισσοκομίας και  την συμμετοχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Π.Ε Αττικής.
 
                                                                  Για το Δ.Σ
 
 
        Ακρίβος Προκόπης                                                        Κόλλια Ηλέκτρα
          Πρόεδρος                                                                         Γεν.Γραμματέας                                                                                                                    
                                                                                                                                   

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.