Δηλητηρίασαν 80 κυψέλες με μέλισσες.

Ηράκλειο: Απίστευτη βαρβαρότητα – Δηλητηρίασαν 80 κυψέλες με μέλισσες! (φωτογραφίες)

δφ

Του Μανώλη Σπανάκη

 

Μπροστά σε μια απίστευτη βαρβαρότητα βρέθηκε ένας 43χρονος μελισσοκόμος από τον Συκολόγο της Βιάννου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Χρόνη Παπαδογιαννάκη, ο οποίος βρήκε δηλητηριασμένες τις μέλισσές του που είχε στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Σύμης. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες γνώριζαν καλά τη διαδικασία και αφού άνοιξαν τους τροφοδότες και στις 80 κυψέλες του μελισοτροφείου παροχέτευσαν δηλητηριώδες σιρόπι!

«Χίλιες φορές καλύτερα να τις έκλεβαν παρά αυτό που έκαναν», μας είπε ο κ. Παπαδογιαννάκης. Η ζημιά σύμφωνα με τον μελισσοκόμο ανέρχεται στις 20 χιλιάδες ευρώ! Στο σημείο του συμβάντος πήγαν η κτηνίατρος του Δημόσιου Κτηνιατρείου Βιάννου, όπως και άνδρες του Α.Τ. Βιάννου. Η κτηνίατρος πήρε δείγματα των δηλητηριασμένων μελισσών τα οποία εστάλησαν σε ειδικά εργαστήρια και να διαπιστωθεί η ουσία. «Έχω τόσο πολύ κουραστεί προκειμένου να φέρω το μελίσσι σε μια καλή κατάσταση και έχω ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα, που πραγματικά αναρωτιέμαι: πόση κακία και τι δολοφονικά ένστικτα μπορεί να έχει κάποιος για να φτάσει σε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη», αναρωτιέται ο κ. Παπαδογιαννάκης, ο οποίος εκφράζει τις ευχαριστίες του στους συναδέλφους του κ.κ. Σπύρο Ποντικάκη, Γιάννη Ποντικάκη και Γιάννη Πετράκη, οι οποίοι, εκτός της ψυχολογικής υποστήριξης, έσπευσαν να τον βοηθήσουν στον καθαρισμό των κυψελών.

Ανακρίσεις για το συμβάν διενεργούνται από το Α.Τ. Βιάννου.

60558146-c08e-452f-8b21-b3078702887b 61371821-7548-430c-83e8-69535017b142 f29a004a-05dd-473d-b9a9-ffcfa6e482c0

πηγή candia news

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.