Διημερίδα μελισσοκομίας Μελισσοκομικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Σαρωνικού <Το Κεντρί>

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην διημερίδα μελισσοκομίας ,που διοργανώνουμε,στα πλαίσια του μελισσοκομικού σεμιναρίου,με θέμα <Περιβάλλον Δάση και Μελισσοκομία>,την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και Τρίτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 17.00-21.00,στο κτήριο της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου (αίθουσα συνεδριάσεων).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει
Δευτέρα 25 Ιανουαρίου από ώρα 17.00-21.00
Χαιρετισμό και έναρξη,θα γίνει από τον Αντιπεριφεριάρχη Αν.Αττικής κ.ΦΙΛΙΠΠΟΥ Πέτρο και από κ.Δημάρχους τομέα αρμοδιότητας του συλλόγου μας Νομού.Αττικής,(Λαυρίου-Σαρωνικού-Μαρκοπούλου Κορωπίου) κ.α και στη συνέχεια θα μιλήσουν οι 1.Η ερευνήτρια του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων ΕΛΓΟ Δήμητρα (Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός) Dr ΓΟΥΝΑΡΗ Σοφία 2.ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ Παναγιώτης Δασονόμος Λαυρίου και 3.Εκπρόσωπος από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού σώματος Πύραρχος κ. ΧΙΟΝΗΣ Χαράλαμπος (Δ/της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου).

Τρίτη 26 Ιανουαρίου από 17.00-21.00
Ομιλία της κ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ Χριστίνας, από την Δ/ση Προστασίας Δασών και Αγροτοπεριβάλλοντος Τμήμα επιτρεπτών επεμβάσεων στα Δασικά εδάφη και Αστικών χώρων πρασίνου,με θέμα < Δασική Νομοθεσία και Μελισσοκομικά φυτά.
Στη συνέχεια θα μιλήσουν αρμόδιοι υπάλληλοι από την Περιφέρεια Αν.Αττικής,Τμ.Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής,με θέμα Νέα Ευρωπαικά προγράμματα για την μελισσοκομία και μελισσοκομικά αυτοκίνητα κ.λ.π.θέματα για την μελισσοκομία
Τέλος διημερίδας.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχουν ενημερωθεί να προσέλθουν, οι κύριοι Δήμαρχοι περιοχών δραστηριότητας του συλλόγου μας Νομού Αττικής ,ο Δασάρχης Πεντέλης κ.ΡΕΠΠΑΣ η κ.ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ Ράνια Τμηματάρχης τμήματος Δασοπονίας εφαρμογών και έρευνας του Υπουργείου Περιβάλλοντος,η Δασάρχης Μαρκοπούλου-Κορωπίου κ.ΝΤΙΝΑ Ζωή,η Δ/ντρια του Τμ.Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής Π.Ε.Αν Αττικής κ.ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Χρ. κ.α
Σε περίπτωση επικοινωνίας μαζί μας τηλ.6999936775

Με εκτίμηση
ΑΚΡΙΒΟΣ Προκόπης
Πρόεδρος
Μελισσοκομικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου
Σαρωνικού <Το Κεντρί> Νομού Αττικής

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.