Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπών .

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΥΛΛΗΨΗ4

Εξιχνιάστηκαν επτά(7),περιπτώσεις κλοπών κυψελών μελισσών στη Λακωνία

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπών κυψελών μελισσών στη Λακωνία
Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένα (1) άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ζωοκλοπή
Από την εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει κυψέλες μελισσών, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -13.500- ευρώ
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας Σπάρτης, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών κυψελών μελισσών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ζωοκλοπή.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης, εξακριβώθηκε ότι ο 49χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 18.4.2013 έως την 31.3.2016, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέπραξε συνολικά επτά (7) περιπτώσεις κλοπών κυψελών μελισσών, σε βάρος ημεδαπών.
Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει κυψέλες μελισσών, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -13.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του 49χρονου, καθώς και σε εξωτερικούς χώρους πλησίον αυτής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -81- κυψέλες, πλήρεις μελισσών, -28- πατώματα κυψελών, με -10- πλαίσια έκαστο, -48- όροφοι και -63- καπάκια κυψελών μελισσών, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.
πηγή Αυριανή μέρα της Κορινθίας

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.