Επίσκεψη σε γηροκομείο στην Ισπανία.

Τι κάνει Ισπανικός μελισσοκομικός σύλλογος.

Επισκεφτήκαμε τα γηροκομεία «La Alameda» Nava της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Segovia

 

DSCF9539 (1)   DSCF9541DSCF9543DSCF9545DSCF95422016 31ης Μαρτίου 1130 12:45 Η φτάνει στο FAA γηροκομείο.

Κατά την αίτηση της κας Τερέζας DSCF9535Marinero San Miguel, διευθυντής του Senior Residence «La Alameda» του Επαρχιακού Συμβουλίου της Σεγκόβια, που βρίσκεται στο χωριό Σεγκόβια της Ν Ava της Κοίμησης της Θεοτόκου , που έχει δώσει μια ομιλία με θέμα «μέλισσες και τα προϊόντα μέλισσας «28 κάτοικοι πολύ χαρούμενο και θαρραλέο τρόπο παρακολούθησαν.

Για οργανωτικούς λόγους, είχε αναβληθεί σήμερα μια φορά και οι κάτοικοι είχαν κατά κάποιο τρόπο προεξοφλώντας την άφιξη των μελισσών στην κατοικία του.

Η μέρα 31 Μαρτίου, 2016 Δ Faustino Garcia Sanz, μελισσοκόμος στην περιοχή και ένα μέλος του Ιδρύματος Φίλων των μελισσών, τελικά εμφανίστηκε και με αυτόν τον τρόπο για περισσότερο από μία ώρα, απόλαυσαν ένα προβολέα παρουσίαση, κάνει διαστήματα των 10 λεπτών για να κάνουν ερωτήσεις και να αποτρέψει το σκοτάδι τους κουρασμένος.

Είχε επίσης την ευκαιρία να δει και να αγγίξει το πιο κοινό υλικό που χρησιμοποιείται στον τομέα. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε το μέλι.Αυτό είναι μόνο το πιο τολμηρό και μερικά παρακάμπτοντας το δικό τους καθεστώς σίτισης

Βάζο μέλι προήλθε από ένα δώρο από την FAA, η οποία, όπως πάντα, είναι να δώσει στους συμμετέχοντες καλά. Στην περίπτωση αυτή, με την άδεια της διοίκησης. Ωστόσο, οι περισσότερες κράτησε, αναφερόμενος στο ότι θα ήταν να λάβετε οποιοδήποτε από τα εγγόνια της.

Στο τέλος ήταν σχεδόν αμέσως με τον τρόπο τραπεζαρία. Φαίνεται ότι την ημέρα ήταν πιο κινουμένων σχεδίων από το συνηθισμένο. Από την ίδρυση θέλουμε αυτή η χαρά, ίσως με την επιστροφή στην παιδική του ηλικία μνήμες των μελισσών, στην ύπαιθρο … να τους κρατήσει και να τους βοηθήσει να διατηρούν το σπινθήρα της ευτυχίας.

Faustino

πηγή FAmigosAbejas

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.