Ε.Λ.Γ.Α Νέα

Με τον Αποστόλου συναντάται αύριο ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων του ΕΛΓΑ

Με τον Αποστόλου συναντάται αύριο ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων  του ΕΛΓΑ

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου θα έχει συνάντηση στις 2 το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης, 12 Μαΐου, στην Αθήνα το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛΓΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ βρίσκονται σε επ΄αόριστον αποχή από τα καθήκοντα τους διεκδικώντας την αποκατάσταση του καθεστώτος αποζημιώσεων και του τρόπου μετακίνησής τους για την εκτέλεση του εκτιμητικού τους έργου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Πανταζής, σε περίπτωση που γίνει δεκτό το διεκδικητικό πλαίσιο τους πλαίσιο, εντός 10 ημερών υπάρχει ικανότητα ολοκλήρωσης των εκτιμήσεων για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

 πηγή argo24

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.