Κάλεσμα προς όλους τους Μελισσοκομικούς Συλλόγους και Μελισσοκόμους.

 

 

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ<ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ>

Κοινή Ανακοίνωση Μελισσοκομικών Συλλόγων Νομού Αττικής

Αγαπητοί-ες.

Οι μελισσοκομικοί σύλλογοι της Αττικής κάνουμε μία συντονισμένη προσπάθεια για να διασώσουμε την τελευταία νομή της Αττικής καθώς και την πανίδα που εξαρτάται από αυτή.Όπως θα έχετε ακούσει πρόκειται να δημιουρηθεί χώρος υγειονομικής ταφής απορριμάτων (ΧΥΤΑ) στην περιοχή του Γραμματικού στον δήμο Μαραθώνα. Η περιοχή διακρίνεται για την πλούσια ανθοφορία Θυμαριού, και κάθε χρόνο τον επισκέπτονται χιλιάδες μελισσοκόμοι για την συλλογή αυτού του καταπληκτικού μελιού.Η κατασκευή αυτή θα υποβαθμίσει το σύνολο της περιοχής των κατοίκων, του υδάτινου οικοσυστήματος (πλησίον λίμνης Μαραθώνα)  καθώς και την χλωρίδα & πανίδα που φιλοξενείται στην γύρω περιοχή.

θα επιθυμούσαμε την στήριξή και συμμετοχή σας με την προβολή του θέματος σε όλα τα μέλη των συλλόγων σας καθώς και σε όσους διακρίνονται για την ευαισθησία του περιβάλλοντος.

Η κίνηση αυτή στηρίζεται από όλους τους μελισσοκομικούς  συλλόγους της Αττικής καθώς και από ιδιώτες που ανέδειξαν το θέμα.
Σας αποστέλλω τα αρχεία που θα μπορέσετε να ενημερώσετε τον κόσμο σας, και επίσης θα επιθυμούσαμε την προώθηση του μυνήματος σε όσους συλλόγους δεν έχουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ίσως εσείς γνωρίζετε,( όλα τα στοιχεία επικοινωνίας αντλήθηκαν από την σελίδα της ΟΜΣΕ)

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Μελισσοκομικοί σύλλογοι Αττικής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.