ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Λίγα λόγια για τον σύλλογο μας
Ο Μελισσοκομικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Σαρωνικού[ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ] δραστηριοποείται σε όλο το Νομό Αττικής.
Ο σύλλογος έχει μελισσοκομική σχολή,για την εν γένει εκμάθηση-εκπαίδευση της μελισσοκομίας στα μέλη του.Σε αυτή διδάσκουν καταξιωμένοι καθηγητές απο τον χώρο της μελισσοκομίας,σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο. Επίσης ασχολείται, βάση καταστατικού, με την προαγωγή και ανάπτυξη της μελισσοκομίας.
Ασχολείται επίσης με περιβαλλοντικά-οικολογικά θέματα(προστασίας χλωρίδας -πανίδας – δασών-φυσικό περιβάλλον στίς παραλίες περιοχές δραστηριοποίησης του συλλόγου ).
Σκοπός μας η ανάπτυξη δεσμών ,η διάδοση του πνεύματος αλληλεγγύης και η καλλιέργεια των σχέσεων μεταξύ των μελών του συλλόγου με άλλους μελισσοκομικούς συλλόγους της χώρας .Για την πραγματοποίηση του σκοπού ο σύλλογος μπορεί να διοργανώνει, διαλέξεις-συνεδρία μελισσοκομίας από καταξιωμένους του χώρου επιστήμονες,διάφορες άλλες εκδηλώσεις,εκδρομές,ομιλίες,συνεστιάσεις,χορούς,προβολές,προγράμματα ανακύκλωσης,εκθέσεις,λαχειοφόρους αγορές,δενδροφυτεύσεις,καθαρισμούς ρεμάτων, και γενικά διάφορες εργασίες και δραστηριότητες οικολογικού-περιβαλλοντικού περιεχομένου,ως και επίσης και άλλες συγγενείς εκδηλώσεις. Ο σύλλογός μας δεν δέχεται καμία παρέμβαση η επιρροή και δρα ανεξάρτητα από κόμματα,κυβερνήσεις,πολιτικές η θρησκευτικές οργανώσεις και ομάδες οιασδήποτε μορφής..

Φωτογραφίες απο το τελευταίο σεμινάριο μελισσοκομίας

Βιντεοθήκη