Καταδίκη μελισσοκόμου για πρόκληση πυρκαγιάς.

Καταδίκη μελισσοκόμου για πρόκληση πυρκαγιάς

fotia.jpg

ΦωτιάEUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
dikastirio

Ένας 43χρονος μελισσοκόμος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την περασμένη Κυριακή, στην περιοχή Όλυμπος Καλυβίων Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο 43χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή για να καπνίσει τα μελίσσια του, αλλά προκάλεσε την πυρκαγιά η οποία εξαπλώθηκε σε όλη τη βουνοκορφή.

Ο μελισσοκόμος είχε συλληφθεί την Κυριακή από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και οδηγήθηκε σήμερα (Δευτέρα) στο αυτόφωρο.

Συνέχεια…….

Δελτίο τύπου Μελισσοκομικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Σαρωνικού<Το Κεντρί>

ΚΕΝΤΡΙ

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ <ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ>.

Την δημοσιεύουμε την είδηση ,με πολύ< ΝΤΡΟΠΗ>,για ορισμένα άτομα που θέλουν να λέγονται μελισσοκόμοι.

Αυτά τα άτομα προσβάλλουν όλους τους μελισσοκόμους αλλά γενικά όλη την μελισσοκομία .

Το κύριο μέλημα του μελισσοκόμου,του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ μελισσοκόμου,είναι να προστατεύει το Περιβάλλον και να τηρεί ΑΥΣΤΗΡΑ,τους Νόμους που διέπουν τους σωστούς χειρισμούς,σε Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο.

Ο συγκεκριμένος (κύριος),δεν εκφράζει το σύνολον των μελισσοκόμων,που με πραγματικό Αγώνα προσπαθούν να δώσουν το καλλίτερο για την προώθηση και ανάπτυξη της μελισσοκομίας.

Λυπούμαστε για το γεγονός που μερικά άτομα δεν βάζουν μυαλό και λειτουργούν χωρίς μάθηση,άβουλα και ανεξέλεγκτα,με κίνδυνο την καταστροφή του Περιβάλλοντος , τις Περιουσίες  και κίνδυνο ζωές των συνανθρώπων .

Οι μη ασχολούμενοι με την μελισσοκομία συνάνθρωποι μας ,να γνωρίζουν ότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ, ασχολούνται και ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ,σύμφωνα με τους Νόμους,τις οδηγίες και κανονισμούς της Πολιτείας.

Τέλος συγχαίρουμε τα Αστυνομικά όργανα για την σύλληψή του και την Δικαιοσύνη για την παραδειγματική τιμωρία του.

Με εκτίμηση

Ακρίβος Προκόπης

Πρόεδρος

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΥΛΛΗΨΗ4

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.