Νέο μελισσοκομικό σεμινάριο

Ο σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέο μελισσοκομικό σεμινάριο.
Έναρξη την 14 Ιανουαρίου 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00-21.00,στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου και θα περατωθεί την 6 Φεβρουαρίου.
Τα θέματα προς ανάπτυξη θα είναι < Σύγχρονη μελισσοκομία και τεχνικές-Επαγγελματική κατάρτιση- Μελισσοκομικοί χειρισμοί-Βασσιλοτροφία-Μάρκετινγκ-Ασθένειες Μελισσών-Αρωματικά φυτά-Μόλυνση του Περιβάλλοντος-Νομοθεσία περί Δασών-Πυρόσβεση-Γενικά θέματα Πρώτων Βοηθειών >
Τα μαθήματα θα διδάξουν Καθηγητές Πανεπιστημίου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,και καθηγητές από ΕΛΓΟ Δήμητρα .Επίσης θα μιλήσουν εκπρόσωποι από το Υπουργείο.Περιβάλλοντος-Τμήμα Δασικής Υπηρεσίας,Πυροσβεστικής και Δασονόμοι.Τα μαθήματα Πρώτων βοηθειών θα αναπτύξουν ειδικοί πιστοποιημένοι επιστήμονες, της Ευρωπαϊκής επιτροπής Πρώτων Βοηθειών ,θα δοθεί για το σκοπό αυτό ειδική βεβαίωση.
Τα μαθήματα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη,με πληρωμή μόνο της συνδρομής του έτους 2016.Μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και μη μέλη του συλλόγου,πληρώνοντας την συνδρομή,του έτους .Γιά άνεργους το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα.κιν. 6999936775-6999244444,Πρόεδρο του συλλόγου κ.ΑΚΡΙΒΟ Προκόπη.
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.