Πολίτες του Michigan χάνουν το δικαίωμά τους να καλλιεργούν,σε αυλές.

Πολίτες του Michigan χάνουν το δικαίωμά τους να καλλιεργούν ή να συνεχίσουν τη μελισσοκομία σε ιδιωτικές αυλές τους

ελευθερία γεωργία

(NaturalNews) Κάθε ΗΠΑ κράτος έχει τους νόμους σχετικά με τα βιβλία που αποσκοπούν στην προστασία αγροκτήματα από το να δηλώσει «οχλήσεις» από τους γείτονές τους, και το Μίσιγκαν δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά το 2014, η Michigan Επιτροπή Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου εξαιρούνται μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις από την προστασία αυτή με την μια μονοκοντυλιά. Η αναθεωρημένη κανόνας ορίζει ότι οι τοπικές κυβερνήσεις μπορούν, κατά την κρίση τους (δηλαδή, αυθαίρετα), την απαγόρευση των αιγών, κοτόπουλα και μελίσσια από οποιαδήποτε περιουσία που έχει μια κατοικία μέσα σε 250 πόδια του ορίου του, ή ότι έχει 13 σπίτια μέσα σε ένα όγδοο του ενός μιλίου. Παρά το γεγονός ότι η κάλυψη των μέσων ενημέρωσης κατά τη χρονική στιγμή εστιάζεται στο πώς αυτό θα επηρεάσει τις αστικές και πίσω αυλή τους αγρότες, την αλλαγή κανόνα, όπως γράφτηκε στην πραγματικότητα βάζει όλα μικροί αγρότες βρίσκονται σε κίνδυνο, ακόμη και εκείνων σε αγροτικές και γεωργικές περιοχές. Οι μόνες εκμεταλλεύσεις που φαίνονται ασφαλείς είναι εκείνες στις περιοχές που κυριαρχείται από μαζική, κατάκλισης γεωργικές δραστηριότητες -. Δηλαδή, εκείνων που ανήκουν σε Big Γεωργία Η απόφαση «απομακρύνει αποτελεσματικά [s] Δικαίωμα στην προστασία Farm νόμου για πολλές αστικές και προαστιακές αυλή τους αγρότες αυξάνοντας μικρούς αριθμούς των ζώων », δήλωσε ο Gail Philburn του Michigan Sierra Club, όπως αναφέρθηκε από Michigan ζωντανά .

Τις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις είναι το μέλλον!

Το σημείο του 1981 Δικαίωμα του Μίτσιγκαν στο αγρόκτημα νόμου ήταν να αποτρέψει την αστική τους ανθρώπους που μετακινήθηκαν προς τη χώρα από τη χρήση αντι-ενόχληση νόμους κατά τα αγροκτήματα που ήταν εκεί για πρώτη φορά. Από τη στιγμή που πέρασε, ήταν πάντα ερμηνεύονται για την προστασία των αστικών και πίσω αυλή αγροκτήματα, καθώς και μεγάλες αγροτικές επιχειρήσεις. Το Δικαίωμα Farm Act προστατεύει μόνογεωργικές εκμεταλλεύσεις που πληρούν γενικά αποδεκτούς Αγροτική του κράτους και Πρακτικές Διαχείρισης (GAAMP)? ήταν αυτό το σύνολο κανόνων που τροποποιήθηκε για να περιλάβει τη νέα διάταξη. Η GAAMP είχε ήδη πει ότι οι τοπικές διατάξεις χωρισμού θα μπορούσε να ρυθμίζουν τις πράξεις των ζώων? προηγουμένως, ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για εργασίες με περισσότερα από 50 ζώα. Μειώνοντας το μπαρ δραστικά σε 13 ζώα, ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια να εξαφανίσουν κτηνοτροφικές μονάδες μικρής κλίμακας -. Μια προσπάθεια που κριτικοί καταραμένος ως έξω από το βήμα με ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις μικρές, τοπικές γεωργία «Η Μίτσιγκαν Γεωργίας Επιτροπή περάσει μέχρι την ευκαιρία να υποστηρίξει μία από τις πιο hot τάσεις στα τρόφιμα στο Μίτσιγκαν – ζήτησης του κοινού για πρόσβαση σε πιο τοπικό, υγιή, βιώσιμη τροφίμων », δήλωσε ο Philbin. οι επικριτές σημειωθεί ότι η απόφαση παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς την έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατηγορώντας λειτουργίες ζώων μεγάλης κλίμακας για τη συμβολή μια σημαντική κρίση της δημόσιας υγείας της ανθεκτικότητας στα αντιβιοτικά μέσω κατάχρηση τους από τα ναρκωτικά ως αυξητικών παραγόντων. Είναι, επίσης, ήρθε μόλις μία ημέρα μετά την USDA Γραμματέας Tom Vilsack ανακοίνωσε χρηματοδότηση της έρευνας για τα οφέλη των μικρών οικογενειακών εκμεταλλεύσεων.»Υπάρχει πολλή περιττή νομική δράση που λαμβάνεται σε βάρος των μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων που κάνουν καλά πράγματα στις κοινότητές τους», δήλωσε ο Randy Buchler, ένα μικρό αγρότη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του μικρό αγρόκτημα Συμβούλιο Michigan.

Υποθάλπει Big Γεωργία

Μικρό αγρόκτημα συνήγοροι ερμηνεύεται τους νέους κανόνες ως giveaway, σε μεγάλο γεωργία, η οποία αισθάνεται να απειλείται από τον αυξανόμενο ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο και με βιώσιμο τρόπο που παράγονται τα τρόφιμα. «Η Επιτροπή είναι ουσιαστικά λαμβάνοντας πλευρών στην αγορά», δήλωσε ο Philbin. «Δεν μας θέλουν μικρά παιδιά τροφοδοτούν τους εαυτούς μας », δήλωσε ο Michigan κάτοικος Κιμ White, ο οποίος είχε την αύξηση κουνέλια λαχανόκηπο και κοτόπουλα. «Θέλουν να μας κάνουν να πάμε όλοι στα μεγάλα αγροκτήματα. Θέλουν να κάνουν μακριά με μικρές εκμεταλλεύσεις και πιστεύω ότι είναι ό, τι είναι αυτό κίνητρο.» Πράγματι, η αλλαγή κανόνας εγκρίθηκε από το Μίτσιγκαν Farm Bureau, το οποίο πήρε τη θέση ότι το δικαίωμα στο αγρόκτημα νόμου δεν ήταν γραφτό να προστατεύσει τις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Σε μια σύγκρουση που συνορεύουν ενδιαφέρον για ανοιχτή τη διαφθορά, ειδικός κυβερνητικών σχέσεων του Προεδρείου Farm, Matthew Kapp, ήταν στην πραγματικότητα ένα μέλος της επιτροπής που συνέταξε την νέα κανόνα. «Farm Bureau έχει γίνει ένα άλλο ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπόχρεος σε μεγάλες επιχειρήσεις και έξω από την επαφή με μικρούς αγρότες, και συνταγματική και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας του τον μικροαστό, «φορέας εκμετάλλευσης μικρής κλίμακας Pine γειά Farms έγραψε στο μικρό Αγρόκτημα Συμβούλιο Michigan.Πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν: Natural news

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.