Προσοχή κλοπή κυψελών

 

 

 

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΣΥΛΛΗΨΗ4

 

 

 

 

 

Από μέλος του συλλόγου μας κλάπηκαν,από την περιοχή Καλυβίων Αττικής ,στη Γαλάζια Ακτή στην οδό Μακεδονίας σε παρακείμενο υψωματάκι,δέκα(10) μελίσσια δυόροφα. Οι κυψέλες είχαν χρώμα πράσινο-κίτρινο με άσπρο καπάκι και είχαν ετοιμαστεί για συλλογή Θυμαριού.Η κλοπή υπολογίζετε ότι  θα έγινε μεταξύ Παρασκευής η Σαββάτου (χθες η προχθές δηλαδή).Ο κλέφτης αφού πήρε τις παραπάνω κυψέλες ,στη συνέχεια από άλλα τέσσερα(4) μελίσσια που υπήρχαν ,αφαίρεσε όλα τα πλαίσια με γόνο του δευτέρου ορόφου δηλαδή 40 πλαίσια και στη θέση τους έβαλε άκτιστα πλαίσια.

Οι κλαπέντες κυψέλες ήταν σφραγισμένες όπως και τα πλαίσια με αριθμό EL 902/ 874.

Έχει υποβληθεί μήνυση στο Τμ.Ασφάλειας Καλυβίων.

Όποιος γνωρίζει κάτι η έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του συλλόγου στο τηλ.6999936775 ΑΚΡΙΒΟ Προκόπη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.