Το σεμινάριο του συλλόγου συνεχίζετε με μεγάλη επιτυχία

Ενημερώνουμε ότι το σεμινάριο του συλλόγου συνεχίζετε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ατόμων.
Θα συνεχίσουμε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου,από ώρα 17.00-20.30,με καθηγητή από ΕΛΓΟ Δήμητρα,με θέμα <τρόποι και μέσα πώλησης μελισσοκομικών προϊόντων >marketing.
Στη συνέχεια Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου,θα γίνει το μάθημα Πρώτες Βοήθειες-Καρδιακή αναζωογόνηση,από ώρα 17.00-21.00,από την πιστοποιημένη ομάδα της κ.ΝΙΚΑΚΗ Ειρήνης,που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αναζωογόνησης.Θα εκτελεστεί όλος ο κύκλος του μαθήματος με πρακτική εξάσκηση και στο τέλος του προγράμματος, θα δοθεί διεθνή πιστοποιημένο Ευρωπαϊκό δίπλωμα στους συμμετέχοντες.
Θα τελειώσουμε προσωρινά το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου,όπου την 17.00 ώρα θα γίνει η κοπή πίτας του συλλόγου και στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση του έτους.
Λέμε προσωρινά ότι δεν τελειώσαμε ,καθότι τον Μάρτιο μήνα, σε καθορισμένη ημερομηνία που προσεχώς θα ανακοινώσουμε,στην αίθουσα που γίνονται τα μαθήματά μας,στην Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου αίθουσα συνεδριάσεων,θα διεξαχθούν εξετάσεις,από ώρα 13.00-14.30,σε όσους από τα μέλη μας, έχουν δηλώσει να πάρουν την Κρατική πιστοποίηση της <Σωστής ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων>,παρόντων υπαλλήλων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.Αν κάποιος επιθυμεί να πάρει την πιστοποίηση και δεν είναι μέλος του συλλόγου,θα γίνει δεκτός,αφού αν έως την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου δηλώσει συμμετοχή στον Πρόεδρο του συλλόγου κ ΑΚΡΙΒΟ Προκόπη στο τηλ.6999936775.
Ευχαριστούμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.