ΠΑΣΕΓΕΣ-Ενημέρωση στους μελισσοκόμους

Ενημερωτικό έντυπο από το Μελισσοκομικό Κέντρο Αττικής της ΠΑΣΕΓΕΣ

Ενημερωτικό έντυπο από το Μελισσοκομικό Κέντρο Αττικής της ΠΑΣΕΓΕΣ

26.02.2016 | 17:14
Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις για την μελισσοκομία και την αγορά των προϊόντων της, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, περιλαμβάνονται στο επικαιροποιημένο ενημερωτικό έντυπο για την μελισσοκομία του Μελισσοκομικού Κέντρου Αττικής της ΠΑΣΕΓΕΣ, το οποίο δίνεται στην δημοσιότητα προς χρήση των ενδιαφερομένων.

Υπεύθυνες για την σύνταξη του εν λόγω εντύπου είναι οι κυρίες Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη και Μπιρρή Παρασκευή, Επόπτριες του Μελισσοκομικού Κέντρου Αττικής της ΠΑΣΕΓΕΣ, και στην ύλη του υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση στην διεθνή αγορά, στην αγορά της Ε.Ε. και στην εθνική αγορά.

Επίσης, δίνονται λεπτομερείς πληροφορίες για την κοινοτική και την εθνική πολιτική για την μελισσοκομία, για τα μέτρα στήριξης από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν οι μελισσοκόμοι, καθώς και πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

Πηγή ΠΑΣΕΓΕΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.