Έκθεση φυσικών και οικολογικών προιόντων για την Χώρα της Σκανδιναβίας.

Sent: Tuesday, May 31, 2016 5:19 PM
Subject: Η Μοναδική ‘Εκθεση Φυσικών & Βιολογικών Προϊόντων για την Σκανδιναβία

Natural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair

16 & 17 NOEMBΡIOY 2016, Malmö Σουηδία

Στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2016 στο Malmö της Σουηδίας, πραγματοποιείται  η μοναδική και μεγαλύτερη έκθεση Βιολογικών και Φυσικών προϊόντων για την αγορά των Σκανδιναβικών χωρών.

Με τους Σκανδιναβούς να έχουν την μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωσηβιολογικών και φυσικών προϊόντων στον κόσμο, η έκθεση αποτελεί πλέον σταθμό για όλους τους παραγωγούς, διανομείς και χονδρεμπόρους ανά τον κόσμο. Τα στατιστικά της έκθεσης μιλούν από μόνα τους:

 • 90.7% των εκθετών έκανε νέους πελάτες
 • 73% των εκθετών βρήκε νέους διανομείς
 • 72% των εκθετών σύναψει συμφωνίες με μεγάλες αλυσίδες
 • 89.5% των επισκεπτών είχαν αγοραστική δύναμη
 • 63.7% των επισκεπτών προέβησαν σε αγορές προϊόντων μέσα σε 6 μήνες 

Στατιστικά για την Σκανδιναβία:

 • Οι πωλήσεις βιολογικών προϊόντων στην Δανία αυξήθηκαν κατά 62% από το 2007 ως το 2013, και κατά 151% στην Σουηδία
 • Οι πωλήσεις βιολογικών τροφίμων στην Σουηδία είναι €964εκ, στην Δανία€777εκ, στην Φιλανδία €200εκ και στην Νορβηγία €170εκ
 • Από τις συνολικές πωλήσεις τροφίμων στην Σουηδία το 6.3% είναι βιολογικά. Στην Δανία το 9%.
 • Κάθε χρόνο η ζήτηση για βιολογικά και φυσικά προϊόντα αυξάνεται κατά 10% στην Φιλανδία και Νορβηγία, κατά 7% στην Δανία και κατά 30% στην Σουηδία.

H έκθεση του 2015: Πάνω από 5,000 επισκέπτες από 56 χώρες επισκέφτηκαν την έκθεση για να συναντήσουν και να επισκεφτούν 345 εκθέτες από 40 χώρες. Το 80% των επισκεπτών ήταν από τις Σκανδιναβικές χώρες.

Οι επισκέπτες: Αγοραστές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket, ειδών διατροφής και φαρμακεία καθώς και διανομείς, αντιπρόσωποι και χονδρέμποροι των σχετικών κλάδων. Πέρυσι παραβρέθηκαν αγοραστές από Dansk Supermarked, Life, Lidl Sweden, Matas A/S, Coop Trading A/S, ICA Sverige AB, Hälsokraft, Apoteket AB, Waitrose και πολλοί άλλοι.

Πακέτα Συμμετοχών & Κόστη:

 • Πλήρες πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Πλήρες περίπτερο με τοίχους, πινακίδα με το όνομα του εκθέτη (ένα ανά περίπτερο), μοκέτα, ηλεκτρικό ρεύμα, φωτισμό, τραπέζι και δύο καρέκλες, βασική καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης.
 • Κόστη: €370 ανά τετραγωνικό για το πλήρες πακέτο και €340 για κενό χώρο μόνο
 • Γωνιακά σταντ και Premium Θέσεις + 10% επιβάρυνση

Επιπλέον πληροφορίες:

 • Κόστη σταντ και πακέτα: πατήστε εδώ
 • Για να δείτε τα διαθέσιμα σταντ στο πλάνο: πατήστε εδώ – Τα διαθέσιμα σταντ είναι τα άσπρα και τα κρατημένα/πουλημένα είναι τα γκρι. Εδώ επίσης θα δείτε τους διαφορετικούς χώρους της έκθεσης (πράσινος για τα φυσικά προϊόντα, κόκκινος για τα βιολογικά και μπλε για τα καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς).
 • Επίσης για να δείτε τους εκθέτες της περσινής χρονιάς: πατήστε εδώ
H RECO EXPORTS, στηρίζοντας την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, αποτελεί τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της έκθεσης για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Για πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο
231 231 5310 ή info@reco-exports.gr

This email was sent to omse@otenet.gr
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
RECO EXPORTS · 24 Aristotelous Street · Thessaloniki, City Centre 546 23 · Greece

Email Marketing Powered by MailChimp

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.