Αγροτικές κινητοποιήσεις και μελισσοκόμοι μαζί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εστάλει με mail στον σύλλογό μας,από ΟΜΣΕ,όπως και σε άλλους συλλόγους.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Συνάδελφοι ζούμε δύσκολους καιρούς. Εδώ και χρόνια παλεύουμε για επιβίωση. Όμως η πολιτεία αντί να μας στηρίζει μας πολεμάει. Πολεμάει όσους παράγουν. Ο μόνος δρόμος που μας μένει είναι ο δρόμος του αγώνα. Γι’ αυτό η Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος στηρίζει και συμμετέχει στον αγώνα των  αγροτών και κτηνοτρόφων.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μελισσοκόμους να συμμετέχουν ενεργά στις αγροτικές κινητοποιήσεις που διοργανώνονται στην περιοχή τους, με βασικά αιτήματα:

 

  • Την άμεση αλλαγή του ασφαλιστικού και φορολογικού που μας αποθαρρύνει από το να παράγουμε και οδηγεί μας στην καταστροφή.

 

  • Την άμεση εξομάλυνση της διαδικασίας εφαρμογής του νέου τριετούς Εθνικού Προγράμματος Μελισσοκομίας, όπως ακριβώς εφαρμοζόταν επί 18 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

  • Την άμεση επίλυση θεσμικών αιτημάτων του κλάδου, που έχουν ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο και τα οποία θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στη μελισσοκομία χωρίς να επιβαρύνουν στο ελάχιστο το κρατικό ταμείο.

 

Συνάδελφοι ας βγούμε όλοι μαζί στο δρόμο. Έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε αν θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για μας και για τη χώρα.

 

 

Για το Δ.Σ. της Ο.Μ.Σ.Ε.

 

Βασίλης Ντούρας

Πρόεδρος

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.