ΑΥΓΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ.

Ξένο άρθρο.

ΑΥΓΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ?? – Η Βασίλισσα ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΥΓΑ ??

Ο κύκλος ζωής όλων των εντόμων, ανεξάρτητα από το είδος και περιλαμβάνει μέλισσας, αρχίζει με το στάδιο των αυγών. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, μια βασίλισσα σχηματίσει μια νέα αποικία για να γεννήσουν τα αυγά μέσα στα κύτταρα ενός κεριού κηρήθρα.
ΑΥΓΑ QUEEN - QUEEN BEE τα αυγά
Τα γονιμοποιημένα αυγά εκκολάπτονται να γίνουν εργάτες, ενώ οι μη γονιμοποιημένα αυγά γίνει μη επανδρωμένα αεροσκάφη (αρσενικό μέλισσες).
Για μια αποικία για να επιβιώσει η βασίλισσα θα πρέπει να μη γονιμοποιημένα αυγά που γίνονται εργαζομένων παίξει το ρόλο του ψάχνει για τροφή και φροντίδα για την αποικία.
Κάθε αποικία έχει μόνο μία βασίλισσα, η οποία συγκολλάται σε νεαρή ηλικία και συγκεντρώνει πάνω από πέντε εκατομμύρια σπερματοζωάρια.
Μια βασίλισσα των μελισσών συμμετέχει σε ένα και μόνο γαμήλια πτήση και με την ευκαιρία αυτή συσσωρεύεται αρκετό σπέρμα για να γεννήσουν τα αυγά σε όλη τη ζωή της.
Όταν μια βασίλισσα δεν μπορεί πλέον να γεννήσουν τα αυγά, νέες βασίλισσες είναι υπεύθυνοι για το ζευγάρωμα και τα αυγά για τον.
ΑΥΓΑ QUEEN - QUEEN BEE τα αυγά
Αυγά μέλισσες μέτρο μακριά μεταξύ ενός και 1,5 χιλιοστά, περίπου το μισό μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού.
Πριν από τα αυγά η βασίλισσα κινείται μέσα από την κηρήθρα και εξετάζει προσεκτικά κάθε κελί.
Η διαδικασία για ένα αυγό διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα και μια βασίλισσα μπορεί να βάλει μέχρι και 2.000 αυγά σε μια μέρα.
Μια νεαρή βασίλισσα γεννά τα αυγά της σε μια οργανωμένη, τοποθετώντας κάθε αυγό με άλλα μέσα σε κάθε κύτταρο. Η βασίλισσα αρχίζει να γεννήσουν τα αυγά στο κέντρο της κηρήθρας κερί, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν στη συνέχεια να θέσει το μέλι, ο βασιλικός πολτός και άλλα τρόφιμα για η προνύμφη στις εξωτερικές πλευρές του κάθε κυττάρου.

ΑΥΓΑ QUEEN - QUEEN BEE τα αυγάΚαθώς οι ηλικίες βασίλισσα βάλει λιγότερα αυγά και το κάνει σε λιγότερο οργανωμένες.

Όταν η βασίλισσα θεσπίζει ένα αυγό, που προσκολλάται σε μια βλεννογόνων κυττάρων νήμα.
Κατά το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης το πεπτικό σύστημα, το νευρικό σύστημα και το εξωτερικό περίβλημα σχηματίζεται.
Μετά από τρεις ημέρες, τα στόμια αυγό σε ένα κάμπια, η οποία τροφοδοτείται από μέλι εργάτης, ο βασιλικός πολτός και άλλα υγρά που προέρχονται από φυτά.
Η προνύμφη δεν έχει πόδια, τα μάτια, κεραίες ή τα φτερά.
Μοιάζει με έναν κόκκο ρυζιού με ένα μικρό στόμα.
Η τροφή των προνυμφών να γίνουν εργάτες, queen ή κηφήνες.
πηγή  Edgardo Ernst.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.