Δημιουργία γραμματοσήμου μέλισσας.

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΅ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ΅

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας

Με αφορμή τη θέσπιση της 20ης Μαΐου ως παγκόσμια ημέρα των μελισσών από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), και θέλοντας να αναδείξουμε, την προσφορά της μέλισσας στον άνθρωπο, Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και ο Μελισσοκομικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σαρωνικού «Το Κεντρί», δημιουργήσαμε τέσσερα αναμνηστικά γραμματόσημα.

Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου, σχετικά με τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι μέλισσες στη βιώσιμη ανάπτυξη, προειδοποιώντας ταυτόχρονα για τον φθίνοντα αριθμό τους.

Η τεράστια αξία της μέλισσας δεν εντοπίζεται μόνο στην παραγωγή των προϊόντων της, αλλά κυρίως στα οφέλη που προσφέρει στη φύση μέσω της επικονίασης.

Ταυτόχρονα θα θέλαμε τα γραμματόσημα να ταξιδέψουν, στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο, και να αναδείξουμε έτσι, τον πλούτο και την αξία των Ελληνικών μελισσοκομικών προϊόντων, αναβαθμίζοντας την εμπορική δυναμική τους.

Ελπίζουμε μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, το μήνυμα που προβάλουμε να έχει μεγάλη απήχηση, και τα γραμματόσημα να αποτελέσουν σημείο συζήτησης και ενημέρωσης για μικρούς και μεγάλους.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί  τα Ε.Λ.Τ.Α,για την Άμεσο ανταπόκριση στο αίτημα μας στην πρωτοβουλία μας για την δημιουργία γραμματοσήμου της μέλισσας και συγκεκριμένα τους¨

1. κ. Ζαρολίαγκη ΙωάννηΔιευθύνων Σύμβουλος Ε.Λ.Τ.Α.

2.  κ .Τζούρα Γιώργο  Διευθυντή φιλοτελισμού Ε.Λ.Τ.Α.

3. κ. Απέργη Νικόλαο – Τομεάρχη Marketing Ε.Λ.Τ.Α.

4. κ.Δαρδαμάνη Κωνσταντίνο – Προιστάμενο Γραφείου Ε.Λ.Τ.Α Αναβύσσου.

5. κ. Λύγκα Ανθούλα – Γραφίστρια του καλλιτεχνικού γραφείου φιλοτελισμού Ε.Λ.Τ.Α. 

6. κ. Κοκολάκη Νικόλαο – Φωτογράφο του συλλόγου μας.

 

Επίσης ευχαριστεί αυτούς που έκαναν την ιδέα, να γίνει πραγματικότητα από το Δ.Σ του συλλόγου ήτοι τους¨

Ακρίβο Προκόπιο Πρόεδρο και Κολόμπο Αλέξανδρο Αντιπρόεδρο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.