Δημόσια διαβούλευση για απονομή Ελληνικού σήματος στο παρθένο ελαιόλαδο

Η Επιτροπή Ελληνικού Σήματος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για τον συντονισμό των διαδικασιών για την απονομή του σήματος ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών θέτει σε δημόσια διαβούλευση σύμφωνα με το άρθρο 187 του ν.4072/2012 τον Κανονισμό ελέγχου και απονομής Ελληνικού Σήματος που αφορά στο Εξαιρετικό Παρθένο και Παρθένο Ελαιόλαδο, τον οποίο εκπόνησε ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.
Με τον υπό διαβούλευση κανονισμό ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ορίζεται ως Φορέας Απονομής και Ελέγχου του Σήματος στο Εξαιρετικό Παρθένο και Παρθένο Ελαιόλαδο και καθορίζονται με λεπτομέρεια όλες οι ειδικότερες προϋποθέσεις για την απονομή και τη χρήση του Ελληνικού Σήματος στα σχετικά προϊόντα.

Δεδομένης της σπουδαιότητας του προτεινόμενου Κανονισμού για την προστασία της ελληνικότητας των προϊόντων της χώρας μας καλείστε να συμμετέχετε στην ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση (http://www.opengov.gr/) διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις διατάξεις του. Καταληκτική ημερομηνία διαβούλευσης: 05/ 05/ 2016.

πηγή ΕΛΓΟ Δήμητρα

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.