ΕΞΠΟΤΡΟΦ-Έκθεση τροφίμων και ποτών.

Από την Ο.Μ.Σ Ε λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση,για την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών .

Expotrof Newsletter Web version
4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Κάντε έγκαιρη κράτηση χώρου
έντυπο εκθετών 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Η διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών και τους παραγωγούς της χώρας μας, επιστρέφει για τέταρτη συνεχή χρονιά: 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017, από τις 27-30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Μια έκθεση, που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης επαγγελματιών και καταναλωτών από όλη τη χώρα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα
Κάτοψη 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ
ΚΑΤΟΨΗ 4Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής τώρα!
Οι κρατήσεις θέσεων άνοιξαν, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και ανακαλύψτε έναν κόσμο αμέτρητων δυνατοτήτων προβολής και πωλήσεων. Είτε θέλετε να αναπτύξετε το δίκτυο της χονδρικής σας, είτε θέλετε να πραγματοποιήσετε προβολή και επι τόπου πώληση, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι για εσάς.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
RM International – Διοργάνωση Εκθέσεων
Τηλ: 210 9610135 | Fax : 210 3644825
© 2017 ΕΞΠΟΤΡΟΦ, Πανιωνίας 18, 16561 Γλυφάδα

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.