Μελισσοκομείο στο Προεδρικό Μέγαρο Η.Π.Α

Το μελισσοκομείο του Προέδρου των Η.Π.Α.

Το 2008 η Michelle Obama, στα πλαίσια προώθησης της υγιεινής διατροφής, έδωσε έμφαση στη κατανάλωση τροφών από την τοπική παραγωγή. Ο προσωπικός μάγειρας της προεδρικής οικογένειας, φύτεψε λαχανόκηπο, στον κήπο του λευκού Οίκου, για την παραγωγή φρέσκων λαχανικών, και εκπαίδευση της τοπικής κοινότητας. Ο Charlie Brandts ένας ερασιτέχνης μελισσοκόμος της περιοχής, πρότεινε να συμπεριλάβουν και τις μέλισσες στο πρόγραμμα. Έτσι ο Charlie, εγκατέστησε το πρώτο μελίσσι στον Λευκό Οίκο, και έγινε ο αποκλειστικός παραγωγός του μελιού που καταναλώνει η προεδρική οικογένεια.

Υπ όψιν ότι ο πρώτος Πρόεδρος των Η.Π.Α  Τζωρτζ Ουάσινγκτο , ήταν δεινός μελισσοκόμος.ameriki meli 1ΣΠΙΤΙ ΗΠΑameriki meli 3ameriki meli 2ameriki meli 1

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.