Παρουσίαση της σειράς γραμματόσημων <20 Μαΐου-Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας-20 May World Bee Day,από τα Ε.Λ.Τ.Α,στο Hotel Plaza Resort,στην Ανάβυσσο>.

Μελισσοκομικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Σαρωνικού ΅Το Κεντρί΅.

Παρουσίαση γραμματόσημου ¨20 Μαΐου παγκόσμιος ημέρα μέλισσας¨,από τα Ε.Λ.Τ.Α.

Την Τετάρτη 23 Μαΐου, στο Hotel plaza ressort στην Ανάβυσσο Αττικής,παρουσιάστηκε, η σειρά γραμματόσημων ΅20 Μαΐου παγκόσμια ημέρα μέλισσας΅,από τα Ε.Λ.Τ.Α,μαζί με τον Μελισσοκομικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σαρωνικού ΅Το Κεντρί΅.
Ήταν μια συνεργασία από ανθρώπους με πάθος και όραμα για τη μέλισσα, που αγκάλιασαν μια ιδέα και ανέδειξαν την μέλισσα σε διεθνές επίπεδο, με τον καλύτερο τρόπο.
Την παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Ms Anita Pipan, o Αναπλ.Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Τσιρώνης Γιάννης,η Πρόεδρος του Ε.Λ.Τ.Α κ.Σταυράκη Ευφροσύνη,ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ε.Λ.Τ.Α κ.Ζαρολιάγκης Ιωάννης,ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ.Σοφρώνης Γεώργιος με την σύζυγό του κ.Βανίτα Σοφρώνη,εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι Βουλευτές Αττικής κ.κ ΣκουρολιάκοςΠαναγιώτης και Βλάχος Γεώργιος,ο Αντιπεριφερειάρχης Αν.Αττικής κ. Φιλίππου Πέτρος,ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα Περιβάλλοντος κ.Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος,η Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Δήμου Σαρωνικού κ.Κόλλια Μαρία,ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού κ. Χαρίτος Μανώλης,ο Πρόεδρος της Δημ.Κοινότητας Π.Φώκαιας κ. Παπουτσής Αθανάσιος,ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχ. Επιτροπής Δήμου Σαρωνικού κ.Μπουκουβάλας Ηλίας,ο Δ-ντης Φιλοτελισμού των Ε.Λ.Τ.Α κ.Τσούρας Γεώργιος,ο Δ-ντης marketing των Ε.Λ.Τ.Α κ.Απέργης Νικόλαος,οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ Εμμανουήλ Νικόλαος και Χασάπης Κωνσταντίνος,ο Ταξίαρχος κ. Τσιγαρίδας Χρήστος,ο Δ-της της Πυροσβεστικής Λαυρίου,ο Δ-της του Αστ.Τμήματος Αναβύσσου κ. Γεωργουλάκης Λαμπρινός,ο Δ-της του τμ.Ασφάλειας Αναβύσσου Κόκκαλης Χρήστος,ο Διοικητής της Τροχαίας Κερατέας,η λυκειάρχης του Λυκείου Αναβύσσου κ. Ροντογιάννη Αλίκη,ο Προϊστάμενος των Ε.Λ.Τ.Α Αναβύσσου κ.Δαρδαμάνης Κωνσταντίνος,ο Αντιπρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αν.Αττικής ΅Ο Κηφήνας΅ και εκπρόσωπος της Ο.Μ.Σ.Ε στην Αττική κ. Παλαιοκώστας Νικόλαος,ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Δήμου Σαρωνικού κ.Παπαχρήστος Δημήτρης,ο εκπρόσωπος του προέδρου της Apivita κ.Κατσένιος Γιάννης,η επιχ-τιας κ. Παπαγιαννοπούλου Μιλένα,όλοι οι εκπρόσωποι και Πρόεδροι συλλόγων και Ενώσεων Ν.Αττικής,όλοι οι Προϊστάμενοι και υπάλληλοι των Ε.Λ.Τ.Α Ν.Αττικής και πλήθος κόσμου που ασφυκτικά κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου περί τα 270 άτομα.
Την εκδήλωση κάλυψαν αρκετοί δημοσιογράφοι.
Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας ευχαριστεί για την ομορφότερη βραδιά που ζήσαμε σε αυτή την συγκινητική και υπέροχη παρουσίαση.
Ελπίδα όλων μας είναι να δώσουμε συνέχεια στη προσπάθεια αυτή, ώστε να περάσουμε ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης σχετικά με ρόλο που έχουν οι μέλισσες στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, και την ανάγκη να τις προστατέψουμε από αιτίες εξαφάνισής τους.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Το

                                Δ.Σ

                    Του Συλλόγου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.