Πρόστιμα σε μελισσοκόμους στην Καλαμάτα.

Καλαμάτα: Πρόστιμα σε μελισσοκόμους που βάζουν κυψέλες στους δρόμους

Καλαμάτα: Πρόστιμα σε μελισσοκόμους που βάζουν κυψέλες στους δρόμους

Αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει ο δασάρχης Καλαμάτας Σπύρος Κατσίποδας προς τους μελισσοκόμους που εγκαθιστούν κυψέλες σε δρόμους. Όπως τόνισε, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι μελισσοκόμοι, να βάζουν τις κυψέλες τους πολύ κοντά ή και επάνω σε δρόμους, κάτι που δεν επιτρέπεται και αποτελεί παράβαση.

Ο κ. Κατσίποδας, επισήμανε ότι κυψέλες μπορούν να τοποθετηθούν σε απόσταση άνω των 30 μέτρων από δρόμο. Μάλιστα υπάλληλοι του Δασαρχείου έχουν αρχίσει να κάνουν ελέγχους. «Έχει διαπιστωθεί ότι ορισμένοι μελισσοκόμοι τοποθετούν κυψέλες επάνω σε δρόμους και όχι στην προβλεπόμενη απόσταση που πρέπει να υπάρχει. Τους ενημερώνουμε ότι γίνονται έλεγχοι και θα αρχίσουν να επιβάλλονται πρόστιμα και να υποβάλλονται μηνύσεις», τόνισε ο κ. Κατσίποδας.

πηγή argo24

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.