Σεμινάριο Μελισσοκομίας Δεκέμβριος 2017.

 

 

 

 

 

 

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ

Ανακοίνωση
Ο σύλλογός μας την 7-8-9 Δεκεμβρίου,δηλ. τις ημέρες Πέμπτη,Παρασκευή και Σάββατο, και από ώρας 17.00-20.00 ώρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου,στην Ανάβυσσο,θα πραγματοποιήσει σεμινάριο μελισσοκομίας με θέμᴨΠαραγωγική μελισσοκομία στις Ελληνικές συνθήκες και εξασφάλιση εισοδήματος¨.
Επίσης θα υπάρχουν και άλλα θέματα προς συζήτηση,εκτός του παραπάνω θέματος, που αφορούν την μελισσοκομία και επίσης ερωτήσεις – απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που θα προκύψουν.
Στο παραπάνω σεμινάριο θα διδάξει ο καταξιωμένος στο χώρο μελισσοκομίας μελισσοκόμος-βασσιλοτρόφος και καθηγητής στο Ι.Γ.Ε, κ.Τσιμίνης Ισίδωρος.
Το κόστος παρακολούθησης μαθημάτων για τα μέλη του συλλόγου θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στον ίδιο χώρο και τόπο,θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και ταυτόχρονα και οι αρχαιρεσίες ,για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση,και περί υποψηφιοτήτων και άλλων θεμάτων που θα συζητηθεί, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου μας.

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.


Παρακαλούμε όλα τα μέλη, όπως τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.
Πληροφορίες στο τηλ.6999936775 πρόεδρο του συλλόγου.


Για Το Δ.Σ
Ακρίβος Προκόπης
Πρόεδρος

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.