Τέλος του σεμιναρίου μακράς διάρκειας έτους 2016

Το σεμινάριο μακράς διάρκειας έτους 2016,του συλλόγου μας έλαβε τέλος.
Δεν θα αναφέρουμε για συμμετοχή,γιατί είναι πλέον βέβαιο ότι κάθε φορά που κάνουμε σεμινάριο,ξεπερνά κάθε προσδοκία,τα άτομα που λαμβάνουν μέρος στην μελισσοκομική σχολή του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συλλόγου, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που κάναμε ,ευχαριστούμε τους φορείς (Υπουργείο Περιβάλλοντος/Δνση Δασών-Περιφέρεια Αν.Αττικής-Τοπική Αυτοδιοίκηση,Δασαρχεία Αττικής,Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος και Δ/τη Λαυρίου Αντιπύραρχο ΧΙΟΝΗ Χαρ.και Αξ/κούς,την Dr ΓΟΥΝΑΡΗ Σοφία,ερευνήτρια του Ινστιτούτου Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων ΕΛΓΟ Δήμητρα),για την παρουσία τους στην διημερίδα μελισσοκομίας και όχι μόνο,ευχαριστούμε για την διδασκαλία τους τους καθηγητές της ΕΛΓΟ<Δήμητρα>,ευχαριστούμε τους επιστήμονες ,τον καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Νικόλαο και την Dr ΓΟΥΝΑΡΗ Σοφία ,ευχαριστούμε την κ.ΝΙΚΑΚΗ Ειρήνη για την ενημέρωση που μας έκανε για την καρδιακή αναζωογόνηση και πρώτες βοήθειες,ευχαριστούμε τον επιχειρηματία κ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Δημήτρη και τους υιούς του, για τα δώρα που προσέφερε στην τελετή της κοπής της βασιλόπιτας,ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου για την βοήθεια που μας προσέφεραν στο οργανωτικό μέρος του σεμιναρίου,ευχαριστούμε τον ταμία του συλλόγου,και την σύζυγό του,μέλος και η ίδια, για τις βασιλόπιτες χειροποίητες που προσέφεραν και τέλος ευχαριστούμε το μέλος του συλλόγου μας,δασονόμο της Δ/σης Δασών κ.ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑ Ειρήνη για το οργανωτικό μέρος,προσέλευση-ομιλίες,με τους εκπροσώπους του Υπ.Περιβάλλοντος της Δνσης Δασών και Δασάρχες περιοχών.
Το Δ.Σ του συλλόγου σας ,ευχαριστεί όλους θερμά και το μόνο που σας λέμε είναι ότι έπεται συνέχεια τέτοιων εκδηλώσεων,γιατί αυτά χρειάζεται ο μελισσοκόμος δηλ. μία συνεχή και λεπτομερή ενημέρωση,σε όλους τους τομείς.
Σας ευχαριστούμε όλους.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΟΙΕΣ ΣΥΝΥΦΑΣΜΈΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες! - Ο Χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτά και δημοσιεύει. Αναφορές που θίγουν ή βλάπτουν ονόματα διαγράφονται από την διαχείριση ή σε κάποιες περιπτώσεις τροποποιούνται. - Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα - αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του site και είναι αποκλειστικός υπεύθυνος για τα γραφόμενα.